2. modul - Önismeret

Jelentkezési feltétel:
nincs

E-mail: info@integrativ.hu

A képzés befejezésének feltétele 250 óra önismeret igazolása, melyet a Pszichoterápiás Tanács által akkreditált módszerekből, kiképző pszichoterapeutánál kell elvégezni. Ezt a tanfolyamot a hallgató egyénileg intézi, az IPE felé a kiképző Egyesület által kiadott igazolást kell bemutatnia.

A 250 órából legalább 150 órát csoportos keretek között javasoljuk elvégezni. Ez a modul elvégezhető a többi modullal párhuzamosan, előttük illetve utánuk is (ez esetben kérjük, hogy figyelj a dolgozat és a képzés befejezesének határidejére!) Maximum két önismereti folyamat, módszer fogadható el a 250 órában, illetve a 3. modul - Sajátélmény nem számít bele ebbe.

A képzésbe lépés során erősan ajánlott, hogy már legalább részben teljesített vagy folyamatban legyen az önismereti modul.

Fontos: kizárólag Magyarországon pszichoterápiás módszerként akkreditált, illetve az adott módszerben kiképző pszichoterapeuta vezetésével végzett önismeretet tudjuk elfogadni! Kérünk hogy erre legyetek különös tekintettel az önismereti csoport/vezető kiválasztásakor! (További információkat a Képzési Rend 3. sz. melléklete tartalmaz.)