2023. MESTERKURZUS

Helyszín: Jóga és Önismeret Központ: Budapest, 1111 Lágymányosi utca 12. I/3.
Képzés ára: 18000 ft

Képzésvezető:

Daubner Béla
kiképző terapeuta

E-mail: info@integrativ.hu

2023. december 2-án szombati napon az Integratív Pszichoterápiás Egyesület XXX. jubileumi Konferenciája előtti napon MESTERKURZUS lesz, ahol Dr. Daubner Béla terápiás tapasztalatainak elméleti összerendezését hallgathatják a résztvevők.

A mesterkurzus terápiás részletek videó bemutatására és a terápiás folyamatok elmagyarázására szorítkozik. Dr Daubner Béla a kérdésekre szívesen válaszol, és örömmel vitatkozik téziseiről.

A felvételek részben pszichoterápiás helyzeteket, részben az integratív módszerspecifikus pszichoterápia oktatása során pszichoterápiás problémájukkal önként kiült hallgatók kezelését tartalmazzák, új izgalmas terápiás helyzetekkel, az analógiás képek video demonstrációjával.

Természetesen a mesterkurzuson csak kiképzett terapeuták vehetnek részt, a titoktartás szigorú betartása feltétel!

Mesterkurzus témája a Sématerápia az integratív pszichoterápiában. A kurzus rövid és általános ismereteket tanít a sématerápiáról, majd részletesebben ismerteti a sématerápia felhasználását az integratív módosult tudatállapot terápiában. Videó bemutatások is színezik a kurzust. A kurzus során szupervíziós lehetőségek is lesznek. A kurzust Dr. Daubner Béla vezeti.

A kurzus 10:00-kor kezdődik és 17:00-kor fejeződik be.

Díj: egyetemistáknak 12.000 Ft., egyesületi tagoknak 18.000 Ft.

Helyszín: Jóga és Önismeret Központ, 1111 Budapest, Lágymányosi utca 12. I/3.

Kapu kód: 9 kulcsjel 7835

Információ és jelentkezés: info@integrativ.hu