Még pár nap! Jelentkezz előadónak az IPE Konferenciára!

2022. május 25, szerda 11:35

Szerző: L. Stipkovits Erika

Az Integratív Pszichoterápiás Egyesület XXIV. konferenciája Újratervezés és fejlődés címmel 2022.október 8-án kerül megrendezésre, melyre szeretettel várjuk előadói jelentkezéseteket.

Nehéz évek vannak mögöttünk, sok korlátozással, túlszabályozással és bizonytalansággal. Mégis ez az időszak megtanított bennünket arra, hogy bizakodóan alkalmazkodjunk életünk történéseihez, miközben szükségessé vált - magunk és pácienseink számára - a folyamatos újratervezés. Aki nehezen adja fel, amit eltervezett, annak alaposan próbára tette a rugalmasságát a folyamatos újratervezés, hiszen ami ma igaz volt, az holnap már nem. Amit ma lehetett, azt holnap nem. Amit ma nem lehetett, arra éppen holnap nyílt lehetőség. Ha valamikor szükség volt a folytonos újratervezés képességére, az mostanság van, ami újabb nagy feladatot ró asegítő szakemberekre.

Konferenciánk idei témája az újratervezés és fejlődés. Újratervezés idején tisztáznunk szükséges, mit szeretnénk elérni, mik azok a dolgok, amelyek igazán fontosak,  mit mond belső hangunk, miközben kérdéseinkre keressük a választ: Vajon megfelelő utat választunk? Vajon azon haladunk? Észrevesszük-e, ha letérünk róla vagy már eltévedtünk? Ám a legfőbb kérdés az: hogyan ismerjük fel a megfelelő utat?

Hiszünk abban, hogy a szakmai összefogás, a közös gondolkodás, a lehetséges szakmai utak feltérképezése megadja számunkra a válaszokat, ami hatalmas erőforrás lehet mindannyiunknak. Ezt támogatja az idei konferencia azzal, hogy bemutatja szakmánk újabb hatékony lehetőségeit, továbbá az eddig ismert módszertan mélységeit, finomságait, hogy mi szakemberek és pácienseink is kiaknázhassuk a folyamatos újratervezés fejlődést segítő lehetőségeit.

 

(Részletes programot és jelentkezési lapot később küldünk. Jelentkezni folyamatosan, de legkésőbb 2022. szeptember 20-ig lehet.)

 

Kérjük az egyesületi tagok közül azokat, akik részt kívánnak venni előadással, workshoppal, jelezzék jelentkezésüket az IPE felé e-mailben info@integrativ.hu 2022. május 30-ig: az előadás/workshop címe, az előadó neve, titulusa, a javasolt munkaforma és a szükséges időtartam megjelölésével.

Az absztraktok leadási határideje - a konferencia program véglegesítését követően – 2022. augusztus 1.

 

Bízunk abban, hogy az idei közös munkával, az együttes gondolkodással kellő inspirációt adhatunk egymásnak.

 

Köszönjük!

az Integratív Pszichoterápiás Egyesület Elnöksége