Konferencia felhívásunk: 30 éves az IPE!

2023. június 19, hétfő 21:12

Szerző: Eitler Szilvia

Felhívás a 30. jubileumi Konferenciánkon előadásra és workshop tartására!

Decemberi konferenciánkra várjuk az Egyesületről, konferenciákról, oktatásokról készült, a jelenlévők számára bemutatható fotóitokat, emlékezéseiteket!

Kérünk, ha bármilyen anyaggal készülni szeretnél, vagy előadnál, workshopot tartanál a Konferencián, jelezd ezt ismert elérhetőségünkön, az info@integrativ.hu emailcímen.

 

Felhívás

konferencia-előadásra történő jelentkezéshez

 

AZ INTEGRATÍV PSZICHOTERÁPIÁS EGYESÜLET XXV. JUBILEUMI KONFERENCIÁJA 2023. december 3-án, vasárnap kerül megrendezésre.

Helyszín: szervezés alatt

A konferencia címe, témája:

 

A hipnózistól az elmetudatosságig

 

 

A születésnapot a legtöbb kultúrában ünnepnek tekintik, és számos rítus kötődik hozzá. Általában tortával, ajándékkal, jókívánságokkal lepik meg az ünnepeltet. Az egyesületünk virtuális tortáján idén 30 gyertya ég, aminek elfújásával csendben kívánhatunk még sok tartalmas évet, élményteli, fejlesztő együttlétet magunknak.

1993. december 03-án OPNI Nyéki úti kupolateremben több, mint száz alapító tag kifejezett óhaja és szándéka volt egy olyan egyesület létrehozása(dr. Daubner Béla és Dr. Mórotz Kenéz vezetésével), amely a hipnózist, a gyakorló szakemberek szempontjait előtérbe állítva, a módosult tudatállapotban használható eljárásokat, módszereket, és ezek klienshez igazított alkalmazását dolgozzák ki, majd oktassák.A Magyar Hipnózis Egyesület volt az "anyaegyesületünk", amíg az IPE is elérte az "önállóságot".A mai napig is jó a kapcsolat a két egyesület között, még ha a hangsúlyok máshol is vannak. Sokféle hatékony módszert integrálunk módosult tudatállapotban, és folyamatosan építettük/építjük be képzéseinkbe, konferenciáink tartalmába, s a mindennapi munkánkba is az újabb és újabb ismereteket, módszereket. Az utóbbi időben az agykutatás legújabb eredményeit, melyek a pszichés működésünk mélyebb összefüggéseit segítettek megérteni, továbbá magyarázatot adni a korábban nehezen érthető belső tapasztalatokra. Az elmetudatosság az agykutatás gyakorlati megközelítése, párosítása a spirituális bölcsességgel, új szintézist hozott létre pszichológiai tudásunkban, az elme-agy-test integrációt, azt, hogyan változtathatjuk meg elménket, agyunkat és kapcsolatainkat, sőt, egyes mentális betegségek lefolyását is.

Az idei, jubileumi konferenciánkon is bemutatjuk a szakmánk újabb hatékony lehetőségeit, tapasztalatait, továbbá az eddig ismert módszertan mélységeit, finomságait, hogy mi szakemberek - a pácienseinkkel együtt is - kiaknázhassuk a folyamatos fejlődést segítő lehetőségeket. Bízunk abban, hogy a 30. születésnapi konferencián az idei közös munkával, az együttes gondolkodással szép ajándékot: kellő inspirációt adhatunk egymásnak.

 

(Részletes programot később küldünk.)

 

Kérünk Benneteket, a kiképzők és az egyesületi tagok közül azokat, akik részt kívánnak venni előadással, workshop-pal a konferencián, hogy jelezzétek jelentkezéseteket az IPE Titkárságára e-mailben (info@integrativ.hu) folyamatosan, de legkésőbb 2023. augusztus 15-ig: az előadás címe, az előadó neve, titulusa, a javasolt munkaforma és a szükséges időtartam megjelölésével.

Az absztraktok leadási határideje - a konferencia program véglegesítését követően – legkésőbb 2023. szeptember 15.

 

Köszönjük!

az Integratív Pszichoterápiás Egyesület Elnöksége