Pszichopatológia és fejlődéslélektan

Pszichopatológia és fejlődéslélektan

Képzés: Az Integratív Pszichoterápiás Egyesület (IPE) pszichopatológiai és fejlődés-lélektani 40 órás képzést indít 2013-14-ben, amely akkreditált és CME pont kapható érte. 

Felhasználható a pszichodráma képzés, az integratív hipnoterápiás módszerspecifikus képzés, az asztrológus képzés részeként, integratív csoportterapeuta képzéshez, valamint bármilyen önismereti munkához elméleti ismeretként, segíti a tudatosabb életet és előkészíti a spirituális utat elméleti szinten. 


Az előadások ismertetik a dinamikus (pszichoanalitikus), jungi pszichoterápia, tranzakcióanalízis, kognitív pszichoterápia, integratív pszichológia (Ken Wilber) és a jóga (védikus) emberképeit, és általános, valamint részletes pszichopatológiai elemzést adnak a pszichés és pszichoszomatikus betegségekről. A képzés ismerteti a Szankja és Védanta teremtés elméleteit és a védikus emberképet. 
Az előadások megkísérlik integrálni és egységbe foglalni a nyugati tudományos és keleti bölcseleti megközelítéseket a létről, halálról, karmáról, darmáról, spirituális útról, transzcendenciáról, spirituális válságról, meditációról szóló ismereteket. 
Előképzettséget nem igényel, csak érdeklődést és nyitott tudatot. A képzés vége írásbeli vizsgával zárul. A képzést több ezer oldalas CD-n tárolt információ egészíti ki.
Kezdés: pénteken pontban 17 órakor, befejezés 21 órakor. (Akadémiai óra 45 ’) Ára alkalmanként 4000 Ft. (1 óra 800 Ft.). 
Az előadások ismereteket adnak és minimális demonstrációt. 
Jelentkezni: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet, telefonszámot kérek. 
Időpontok: a képzés okt.4.-én kezdődik, és okt. 25.-én, nov. 15.-én, jan. 31-én, febr. 14.-én, márc. 14.-én, ápr. 11 folytatódik és május 23 fejeződik be, mindig pénteken, ugyanakkor.
Helyszín: 1111 Lágymányosi u. 12, I.e. 3. Csengő: Daubner. Jóga és önismeret központ.

Hírlevél feliratkozás

Adja meg nekünk az e-mail címét, és kapcsolatban marad velünk