Pszichodráma csoportok

Pszichodráma csoportok

Az Egyesület integratív szemléletébe, emberképébe és személyiségelméletébe jól illeszkednek Jacob Moreno szerep-modellje, a pszichodráma mozgatóelvei és a módszer működési mechanizmusai. A Magyar Pszichodráma Egyesület rendszerében akkreditált 250 órás önismereti képzést az IPE saját módszerspecifikus képzéseiben önismereti modulként elismeri és javasolja. Az Egyesület számos kiképzője és tagja egyben a Pszichodráma Egyesületben is tag, közöttük pszichodráma asszisztens, vezető, pszichoterapeuta, kiképző és szupervizor is akad.

Mindezen aktív pszichodramatista tagjaink számára szeretnénk lehetőséget biztosítani aktuális csoportjaik, időpontjaik megjelenésére. Különösen feladatunknak tekintjük mindezt, hiszen az Integratív Gyermek-Pszichoterápia módszerspecifikus képzés sikeres elvégzéséhez a 250 órás pszichodráma önismereti képzés előfeltétel, így igyekszünk az Egyesület keretén belül ehhez lehetőséget is biztosítani.

Felhívjuk minden kedves érdeklődő figyelmét, hogy a pszichodráma csoportok a Magyar Pszichodráma Egyesület és az adott csoportvezetők felelőssége alá tartoznak, ezen a helyen csupán megjelenési lehetőséget biztosítunk. A csoportok CME akkreditációja nem az Integratív Pszichoterápiás Egyesületen keresztül történik, és minden más képzésünktől eltérően a jelentkezést sem központilag, az IPE titkárságán keresztül bonyolítjuk. Amennyiben valamelyik pszichodráma csoport érdekli, vagy arra jelentkezni szeretne, kérjük, forduljon az adott csoportnál feltüntetett elérhetőségekhez. Az Egyesület kizárólag a Magyar Pszichodráma Egyesület által akkreditált, pozíciószámmal rendelkező csoportokat tüntet fel. A csoportok jellegét tekintve lehetnek nyíltak (újonnan indulók, ahova még lehet jelentkezni), vagy zártak (korábbi, folyamatban lévő csoportok, vagy olyan új csoportok, amelyek már beteltek).


Csoportok


Pszichodráma felsőfok 727 pzsz: okt. 12-13, nov. 16-17,
2014 jan 11-12, márc 1-2, ápr 26-27, jún 28-29, szeptembertől folytatódik

Pszichodráma asszisztensi képzés: okt. 19-20., nov 14-15, 
2014 jan 25-26, márc 29-30, máj 24-25, ősszel folytatódik

Hírlevél feliratkozás

Adja meg nekünk az e-mail címét, és kapcsolatban marad velünk