Pszichopatológia és fejlődéslélektan 2014-15

 

Képzés: Az Integratív Pszichoterápiás Egyesület (IPE) pszichopatológiai és fejlődés-lélektani 40 órás képzést indít 2014-15-ben, amely akkreditált és CME pont kapható érte.

Felhasználható a pszichodráma képzés, az integratív hipnoterápiás módszerspecifikus képzés, az asztrológus képzés részeként, integratív csoportterapeuta képzéshez, valamint bármilyen önismereti munkához elméleti ismeretként, segíti a tudatosabb életet és előkészíti a spirituális utat elméleti szinten. Segít megérteni az emberlétben levés bonyolult feladatát.

Jelentkezni: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet, telefonszámot kérek.

 

Az előadások ismertetik a dinamikus (pszichoanalitikus), jungi pszichoterápia, tranzakció analízis, kognitív pszichoterápia, integratív pszichológia (Ken Wilber) és a jóga (védikus, védanta) emberképeit, és általános, valamint részletes pszichopatológiai elemzést adnak a pszichés és pszichoszomatikus betegségekről. A képzés ismerteti a Szankja és Védanta teremtés elméleteit és a védikus személyiség modelt.

Az előadások megkísérlik integrálni és egységbe foglalni a nyugati tudományos és keleti bölcseleti megközelítéseket a létről, halálról, karmáról, darmáról, spirituális útról, transzcendenciáról, spirituális válságról, meditációról és jógáról szóló ismereteket.  

Előképzettséget nem igényel, csak érdeklődést és nyitott tudatot. A képzés vége írásbeli vizsgával zárul, amely helyzet is tanulás. A képzést több ezer oldalas digitalizált információ egészíti ki.

A képzést Dr. Daubner Béla András vezeti és felkért előadók.

Kezdés pénteken pontban 17 órakor, befejezés 21 órakor. (Akadémiai óra 45 ’)

Ára alkalmanként 4000 Ft. (1 óra 800 Ft.).

Az előadások ismereteket adnak és minimális demonstrációt.

Időpontok: okt.3, okt. 31, dec. 19, jan. 23, febr. 13 és még három alkalom, mindig pénteken, ugyanakkor.

Helyszín: 1111 Lágymányosi u. 12, I.e. 3. Csengő: Daubner. Jóga és önismeret központ.

 

Hírlevél feliratkozás

Adja meg nekünk az e-mail címét, és kapcsolatban marad velünk